En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya dürüst açılmaktadır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Sevdiklerimiz ortada mahzur olan bu sistemleri bu zihinle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler midein sundurma kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara münasip şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın kapısı, dışarı selim açılacak şekilde kullanılır.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu mevki arama edilmelidir. 

Yangın güvenlik hollerinin duvar, tavan ve temelında tek cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılması gerekir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle sessiz katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

çatı çışitalarında kullanılan baplar ustalıklevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve yangın kapısı insanoğlu sineeride sarılmış kalabilir.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahsiyet sayısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, çatı dışına tenha çıkış kifayetli onaylama edilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, dışarıdan serlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page